2008/03/28

ПОНУДИ ЗА СВАДБЕНО МЕНИ


МЕНИ -1
Ордевер:пушен свин.врат, чајна колбаса, новосадска салама, кашкавал со свежа салата од домати и краставици.
Мешана свежа салата
Главно јадење
:
*свинско печење со сос со свежи
печурки и пушена сланина
*плескавица
*гарнир
: ориз со зеленчук и пире
Леб

МЕНИ - 2
Ордевер
:пушен свин.врат, чајна колбаса, новосадска салама, кашкавал , свежа салата од домати и краставици.
Мешана свежа салата

Главно јадење
:
*
дипломатски ражниќ
*плескавица

*колбаса

*гарнир
: ориз со зеленчук и пире
Леб

МЕНИ -
3
Ордевер:пушен свин.врат, чајна колбаса, туристичка салама, кашкавал со свежа салата од домати и краставици.
Мешана свежа салата
Главно јадење:
*свинско и телешко печење со сос со свежи
печурки и пушена сланина
*гарнир: ориз со свежи печурки и пире
Леб

МЕНИ -4
Ордевер:пушен свин.врат, чајна колбаса, туристичка салама, кашкавал со свежа салата од домати и краставици.
Мешана свежа салата
Главно јадење:
*селско (свинско со свежи печурки и сос)
*мариниран пилешки стек
*гарнир: ориз со свежи печурки и пире
Леб

МЕНИ-5
Репрезентативна салата со сирење

Главно јадење по избор:
*полнето пилешко филе
*свинско филе
* бифтек
*дипломатски медаљон (свинско филе,
шунка, качкавал, бифтек)
*риба-пастрмка
*лосос-норвешки со (со доплата)
*свинска коленица
*телешки мускул на кралски начин
Гарнир
: варен компир, варени зеленчук, печурки и ориз

Ние не го криеме мотото за нашиот успех! –Квалитет, кавнтитет, конкурентни цени и добра услуга...

********НАЈМНОГУ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ*******

2008/03/26

САЛА ЗА СВЕЧЕНОСТИФОТОГРАФИИ ОД РЕСТОРАНОТ И ОКОЛНИТЕ АТРАКЦИИ

КОЛЕШИНСКИ ВОДОПАД
СМОЛАРСКИ ВОДОПАД И

МОКРИНСКИ ИЗВОРИ
СТАРАТА МЕАНА И ЛЕТНАТА БАВЧА (меана-капацитет до 30 гости/летна бавча: 250)